Monday, September 10, 2007

ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΣΕ 10 ''......

Δεν ξέρω αν μπορεί θεωρηθεί σαν απειλή αλλά με τη δήλωση αυτή στα χθεσινοβραδυνά παράθυρα του Mega ο Πάνος Καμμένος έκανε επίδειξη δυνάμεων γιά άλλη μία ακόμα φορά..

Φυσικά δεν είναι ο μόνος, πάρα πολλοί, πολιτικοί και μη άνδρες- γυναίκες, ολοκληρώνουν σε χρόνους ρεκόρ ...δεν ξέρω αν υποχρεώνονται ή το κάνουν με τη θέληση τους ..φαίνεται όμως οτι εξελλίσεται σε εθνικό σπόρ ..η γρήγορη ολοκλήρωση......

Θα είχε ενδιαφέρον να ξέραμε τη γνώμη και άλλων, πχ. της κας. Μαίρη Ακριβοπούλου (υποψήφια ΠΑΣΟΚ στη Α' Θεσ/κης, όλα τα μπουμπούκια στην Θεσ/κη έχουν μαζευτεί Μπαρούφο..))επι του προκειμένου γιατί αν κρίνουμε απο παλιότερες συνεντεύξεις της(Περιοδικό ΜΑΧ, Ιούλιος 2006) κάτι παρα πάνω απο εμάς πρέπει να ξέρει..

Σε κόβω για μεγάλο αλάνι. Άσε που είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι καθόλου ρομαντική.
Καινούρια σχέση, και ο τύπος να μου τηλεφωνεί ανά δέκα λεπτά, να μην έχει τι να πει και να επαναλαμβάνει: «Εσύ, μωρό μου; Πες μου τα νέα σου». Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο ευχόμουν να μην είναι αυτός.
Πόσο καιρό σου πήρε για να τον σχολάσεις;
Τρεις εβδομάδες. Γενικά, οι άντρες δεν μου κάνουν ρομαντικά πράγματα γιατί με καταλαβαίνουν από την αρχή, όπως εσύ, και φοβούνται. Οπότε κάνουν άλλα, πιο «ψαγμένα».
Μιλάμε πάντα για εσώρουχα, σωστά;
Γιατί εγώ αυτό θέλω να καταλάβω.
Μου αρέσουν πάρα πολύ τα εσώρουχα, και μάλιστα διαφορετικού τύπου, οπότε ό,τι και να μου έχουν φέρει το διασκέδασα. Έχω πολύ μεγάλη γκάμα.
Ποιο είναι το «καλό» σου; Αυτό που θα φορέσεις όταν είσαι σίγουρη ότι μέχρι να τελειώσει η νύχτα κάποιος θα το δει;
Δεν είναι ένα και δύο. Και δεν θα φορέσω ποτέ κάτι που έχω ξαναφορέσει με έναν άνθρωπο ο οποίος με ενδιαφέρει. Σε αυτά τα πράγματα πρέπει να αλλάζεις συνέχεια. Τώρα, ας πούμε, έχω κάποια καινούρια, αφόρετα.
Τα οποία και φοράς όταν αξιοποιείς τη χορευτική σου παιδεία χορεύοντας πριβέ για κάποιον άντρα;
Πριβέ όχι, αλλά έπαιξα σε μια παράσταση (Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα των μικροαστών του Μπρεχτ) όπου έκανα και μια στριπτιζού.
Πες μου ένα σαλέ, εντός ή εκτός Ελλάδας, όπου έχεις κάνει σεξ.
Εκτός δεν έχω. Εντός θα σου αναφέρω τον Ταξιάρχη, μια περιοχή με έλατα στο νομό Χαλκιδικής.
Δεν μου αρκεί. Έλα να αλλάξουμε κατηγορία: Το πιο εξωτικό μέρος όπου έχεις κάνει σεξ;
Η Koύβα.

Α ρε Καμμένε, τι να σου κάνουν τα 10''καημένε... να σε περιλάβει η Πασόκα και θα σου πώ εγώ τι σημαίνει προοδευτικός Δεξιός που λέει και ο Μπαρούφος....

22 comments:

insomnia#3 said...

Κάτω τα χέρια από τον άνθρωπο, τον άνδρα, τον πολιτικό, μα πάνω από όλα lover ... Πάνο Καμμένο !!!

Μην τον βλέπετε πούναι σαν συγκαμμένο ... επικεντρωθήτε στο ροφίσιο βλέμμα , αφεθήτε στην μαγεία του φιδίσιου κορμίου ...

Anonymous said...

Tάκη μου, δεν ξέρω τι λες εσύ για την καμμένεια ολοκλήρωση, αλλά πάντως και δεύτερη σύζυγο κονόμησε και δεν γνωρίζω αν προσέθεσε και άλλα ετεροθαλή αδερφάκια στα ήδη υπάρχοντα. Κατά τα άλλα αγνοώ και την εν λόγω μαξική σέξι περσόνα, οπότε μάλλον είμαι εκτός τόπου και χρόνου. Και μετά λέω να ψηφίσω στις εκλογές. Α για να ρωτήσω: ο Τρικούπης πολιτεύεται ακόμη;

takis said...

Insomnia,
Σύμφωνοι, μπροστά στον μεγάλο εραστή όλα σωπαίνουν...
απλά μου είναι δύσκολο να κρύψω το δέος (και ανομολόγητη ζήλεια) μπροστά σε τόση δύναμη...
μη μου πείς 10'' είναι αυτά...

ΥΓ Το ροφίσιο βλέμμα δεν το είχα προσέξει..ειχα επικεντρωθεί βλέπεις στο φιδίσιο κορμί..

takis said...

Δώρα,

Τώρα το "κονόμησε" για τη δεύτερη σύζυγο τι το ήθελες?!..
δεν τη ξέρω τη γυναίκα, μη με βάζεις και ψάχνω ... άσε που μπορεί και να είναι εντάξει η κυρία (τώρα θα μου πείς με 10'' τι "εντάξει" μπορεί να είναι...αλλά ποτέ δεν ξέρεις ...άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...
Καμμένος είναι κάτι παραπάνω θα ξέρει για τα 10΄΄..

Για τη σούπερ σεξυ περσόνα Ακριβοπούλου νομίζεις οτι ήξερα εγώ ?!!
Ο κακομοίρης, τώρα μόλις την έμαθα ...
Επαναλαμβάνω , έχει "ψωμί" πολύ σε αυτές τις εκλογές...
Σκέφτομαι τόσους άλλους που μας διαφεύγουν..

Γιαυτό σου λέω, παράτα τα νεκροταφεία και ασχολήσου με το μέλλον αυτού του τόπου !...

Τα τελευταία νέα για τον Τρικούπη είναι οτι έγινε γέφυρα..βάζουν οι γέφυρες υποψηφιότητες? Θα μου πείς εδώ βάζουν οι γλάστρες....

So_Far said...

Για τον Καμμένο; Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Η-Σ πάνω απ' όλα..
Η δεύτερη σύζυγος είναι η κυρία Τζούλη ( αυτό είναι το επίθετό της ) γνωστή δικηγόρος. Συναντήθηκε με τον Εραστή σε πάνελ του Τριανταφυλλόπολυου. Εκεί ο Εραστής θαμπώθηκε και χωρίς να διστάσει της γράφει ένα σημείωμα εκφράζοντας πόσο εντυπωσιασμένος είναι απο εκείνη. Ε, αυτο ήταν. Υπό τη μουσική υπόκρουση του "παντρεμένοι κι οι δυό" γιατί και οι δύο ήταν παντρεμένοι τότε εξελίχθηλε το θερμό ειδύλλιο.
Η κυρία Τζούλη-Καμμένου έφερε στον κόσμο και το 4ο τέκνο του Εραστή ο οποίος εκτός από Εραστής ( της ζωής πάνω απ' όλα ) δηλώνει και δεινός ψαράς και δύτης και σφουγγαράς μη σας πω..
Η κυρία Ακριβοπούλου... ωχ ! τί είναι τούτο; την είδα χτες 2η , 3η σειρά την ώρα που μιλούσε ο Γιωργάκης στη ΔΕΘ. Να μου το θυμηθείτε Τάκη, αυτό το κορίτσι θα πάει ψηλά και γρήγορα,έχει προσόντα και κυρίως κοφτερό μυαλό και θανατηφόρο βλέμμα..
Εδώ πήγε ψηλά ο ροφός... δεν θα πάει η ζαργάνα;

Αλητισσα said...

"Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι"..
Ετσι νιωθω μπροστα στους κολλοσους της πολιτικης στην Ελλαδα..

Shades said...

Τάκη αν ολοκληρώνει σε 10 είναι πολύ γρήγορος.. θα βρεθεί ο πιο αργός!!! που θα τον κάνει κερατά χαλαρά.

takis said...

So Far,

Βεβαίως η κα.Ελενα Τζούλη..πως μου διέφυγε...σίγουρα έχουμε γίνει σοφότεροι σε αυτές τις εκλογές..εγω πχ. έμαθα τη Σαρρή (και ας λένε οι κακές γλώσσες οτι προσποιούμαι..)
ο εραστής οδηγάει και ελικόπτερο..
αισθάνομαι πολύ λίγος..

Γιατί παρακαλώ 2η σειρά η κα Ακριβοπούλου ?
και μετά περιμένει να βγεί ο Γιωργάκης...μπροστά βρε Γιώργο το κορίτσι..πιο μπροστά και απο το μπροστά (κάτι σαν καινούργια "στάση" μου ακούγεται!..)

takis said...

Αλήτισσα,

Τι λέτε καλά, δεν φτάνει αυτό ..πηγαίνετε να κάνετε και καμμιά 500αρια μετάνοιες, γιατί όσο νάναι κάτι κακό θα έχετε πεί για αυτούς όλα αυτά τα χρόνια..

takis said...

Shades,

Λες ε?..Τότε γιατί σκοτώνονται κάθε βράδυ στα παράθυρα για το ποιός θα ολοκληρώσει πιο γρήγορα?
Υποψιάζομαι οτι κάτι ξέρουν και δεν μας το λένε....
γμτ το σκοταδισμό μου..

Σπύρος Σεραφείμ said...

καημένοι αυτοί, καμένοι εμείς...

bar-ufo-s said...

΄Αλλη μια απόδειξη ότι τις περισσότερες φορές δεν φέρεις τυχαία ένα επώνυμο. Καμμένος! Φυσικά πως αλλιώς θα λεγόταν ένας άνθρωπος που ολοκληρωνει σε 10'';!

Πέρα απ' αυτό όμως διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι επισκέπτες είναι φίλα διακείμενοι με το ΠΑΣΟΚ, διότι πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι ασχολούνται οι περισσότεροι με τα 10 '' του Καμμενου, που ως καμένος θα έπρεπε να τυχαίνει και κάποιας συμπάθειας και όχι με την Ακριβοπούλου (δεν την ξέρω γμτ) που έκανε έρωτα σε "σαλε" (μπράβο!!!!! ο Ταξιάρχης)σε μια υπέροχη περιοχή για ελάφια. Αν με είχε καλέσει θα της είχα εξασφαλίσει 5-10 σταυρουδάκια. Κι αυτά τα εσώρουχα μιας χρήσεως που τα πουλάνε; Αν και υποψιάζομαι ότι πρόκειται για πολιτική ατάκα και παραπέμπει στον αρχηγό μιας χρήσεως, όπως μάλλον θα προκύψει από δευτέρα (η πρώτη δεν μετράει γιατι δεν ήταν ενηλικος, ως αρχηγος εννοώ, ακόμη). Κρίμα που ήταν απογοητευτικά κακός ο δημοσιογράφος που έκανε τη συνέντευξη και άφησε να περάσει στο ντούκου το "ψαγμένα" που της κάνουν οι άντρες. Κρίμα τέτοια πάσα να πάει στράφι.
Ειπα αρκετά για να αποκαταστησω την ισορροπία μεταξύ καμένων και βλαμμένων, όπου βέβαια τα επίθετα είναι συνώνυμα και αποδίδουν ιδιότητα της γνωστής φλάντζας.

aneksartitos2 said...

καμενοσ respect.... χαιρετουρες

Αλητισσα said...

Τωρα που διαβαζω το σχόλιο του barufou σκέφτομαι (παρακαλω να σταματήσουν τα χαχανήτα) ότι έχει δικιο σχετικά με τα "ψαγμένα" της Κ.Ακριβοπούλου μεγάλο λαυράκι θα έβγαζε ο δημοσιογράφος,αν το "έψαχνε" λίγο..
Μήπως ν'άφηνες την πολιτική και να ξεκινούσες με μια σημοσκόπηση για το τι είναι τα "ψαγμένα" που κάνουν οι άντρες?
Να μην παίρνουμε κι εμείς οι υπόλοιπες "γουρούνι στο σακί"..
Την καλημέρα μου..

diva said...

Μη δείτε άνθρωπο να προκόβει..πω πω
:-)
Υπομονή
Θα έρθουν και χειρότερα αλλά ας είναι ομορφότερα..

gerasimos said...

Σήμερα μας ήρθαν προσταυρωμένα ψηφοδέλτια ΠΑΣΟΚ Α' Θεσ/νίκης (τώρα αν αυτό δεν λέγεται ποδηγέτηση των φηφοφόρων δεν ξέρω πως λέγεται). Εκτός από την κα Ακριβοπούλου βλέπω επίσης: Παπανδρέου Γεώργιος, Βενιζέλος Ευάγγελος, Βούγιας Σπυρίδων, Καϊλή Ευδοξία-Εύα (εδώ ένα 'όλε' το σηκώνει, προχθές παραλίγο να τρακάρω οδηγώντας έξω από προεκλογικό της κέντρο με γιγαντοαφίσες της), Μαγκριώτης Ιωάννης, Τσοχατζόπουλος Απόστολος-Αθανάσιος. Όλα τα μπουμπούκια που λέει και το post...

takis said...

Σπυρος Σεραφειμ,

Καημένοι αυτοί ?
Δεν θα τόλεγα !
Εμεις, και καημένοι και καμμένοι..

μας εχει μείνει ο στόχος των 10''...

takis said...

Barufos,

Ολα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη σε αυτή τη ζωή ..και τα 10'' και τα μυστηριώδη "ψαγμένα" της Ακριβοπούλου...

Οπως λέει και ο Γεράσιμος πιο κάτω φαίνεται πως η ευρύτερη περιοχή της Θεσ/κης συγκεντρώνει τα καλύτερα μπουμπούκια φέτος..σε όλους τους χώρους...τι προοδευτικούς δεξιούς μου λες εσύ..
παρωχημένες έννοιες..
σαν να μου λες ανανεωτικός αριστερός..

Ακιβοπούλου, Σαρρή, Καμμένος, ο δικός σου Καφαταρίδης..και άλλοι πολλοί που δεν τους ξέρω.., αλλά ειμαι σίγουρος οτι υπάρχουν..
Αυτοί χαράζουν το δρόμο.

takis said...

Ανεξάρτητος,

Που χάθηκες βρε παιδί?
Αγωνίζεσαι για τα 10'' φαντάζομαι?..

takis said...

Αλήτισσα,

Η υπόθεση των "ψαγμένων" εχει ήδη δρομολογηθεί..πιστεύω οτι ο Μπαρούφος εχει ανάλυση επ'αυτού..γιατί εδω έχουμε να κάνουμε με το γνωστό " τι εννοεί ο ποιητής"...
και ο Μπαρούφος εχει τη στόφα του ποιητή...
Υπομονή.

takis said...

Diva,

Το έχουμε αυτό το ελάττωμα όντως..μη δούμε άνθρωπο να προκόβει..
10'' όμως είναι αυτά..δεν είναι παίξε γέλασε..
και μη το περνάτε ντούκου..

takis said...

Γεράσιμος,

Αυτά τα ψηφοδέλτια εχουν συλλεκτική αξία...να μου το θυμηθείτε σε λίγα χρόνια

Ακου ποδηγέτηση ψηφοφόρων !
τι λέτε καλά , ξεστράβωμα λέγεται αυτό ...αντι να λέμε και ευχαριστώ που μας δείχνουν τι να ψηφίσουμε...