Monday, January 22, 2007

Κάνοντας εκκαθάριση στα πράγματα βρήκα κάτι παλιά γραπτά της Χρύσας ( παλιά γνωστή...) Θυμάμαι πόσο είχα θυμώσει όταν τα είχα δώσει στην φίλη Κατερίνα (ιδιοκτήτρια μεγάλου εκδοτικού οίκου) να τα διαβάσει και ο τρόπος που απορρίφθηκαν...αδιάβαστα....κύκλωμα λογοτεχνικό... χρόνια αργότερα κουβεντιάζοντας με τη φτασμένη φίλη λογοτέχνη Λ. κατάλαβα και άλλα.
Λοιπόν, ετσι αρχίζει ένα blog, με ένα σύντομο γραπτό της Χρύσας ...που να είναι άραγε σήμερα ....καθηγήτρια φιλολογίας στην Αθήνα σε κάποιο Λυκειο της Πατησίων?

Για μένα
μην ανησυχείς
Επέζησα
τόσων διαψεύσεων

8 comments:

Epsilon said...

Καλό ξεκίνημα στο μαγικό κόσμο του blogging!
Υπέροχο αυτό που έγραψε η φίλη σου η Χρύσα :-)

tyharpastos said...

Καλό το ξεκίνημα. Μπράβο στη Χρύσα, μπράβο και σε σένα που την είχες φίλη. Περιμένω!
Καλημέρα

bebelac said...

Χρύσα και Τάκη, χάρηκα! Καλή σας μέρα!

bebelac said...

Και γω μόλις είδα αυτό που έγραψες (περί υπαινικτικής ευαισθησίας των γραφτών μου) και ήθελα να σε ευχαριστήσω... έτσι..έτσι... πες κιάλλα τέτοια...ευπρόσδεκτα!

takis said...

Δυστυχώς τη Χρύσα έχω να τη δώ χρόνια (5?)... τώρα όμως λέω να ψάξω να τη βρώ να της πώ ότι τα γραπτά της ακόμα τα έχω και ότι πάντα πίστευα ότι αξίζουν ,τουλάχιστον σε σύγκριση με ότι κυκλοφορεί..ετσι είναι η ζωή όμως...
Epsilon,Tyharpastos, bebelac@ Ευχαριστώ. Δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο να ασχοληθώ αλλά πράγματι είναι συναρπαστική η επικοινωνία.Γενικά είμαι εντυπωσιασμένος απο τα Blog σας, πως τα προλαβαίνετε όλα βρε παιδιά !
bebelac # Γέλασα με τα γραφόμενα σου στην Αλκυόνη... Είδα και το Blog σου...Κουλτουριάρα ε!? θα σου γράψω σύντομα

fish eye said...

καλο ξεκινημα τακη..μπηκα..με το αριστερο..θα τα λεμε..:)
καλησπερουδια..!!

fish eye said...

με το δεξι μπηκα..αλλα...

So_Far said...

Καλό ξεκίνημα και από μένα! Να τη βρείτε τη Χρύσα. Μπορεί να την απέκλεισαν από συγγραφέα αλλά και από την έδρα θα κάνει εξαιρετική δουλειά με τα παιδιά