Thursday, September 30, 2010

Σεξ και περίοδος χάριτος

Πέερ Στάινμπρουκ,(Σοσιαλοδημοκράτης,πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας) τον παρακολουθώ τα τελευταία 3 περίπου χρόνια από τότε που έγινε υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση συνασπισμού στην Γερμανία .
Στην εποχή που ξέσπασε η Οικονομική κρίση ,Σεπτ. 2008, βγήκε και μίλησε στο Γερμανικό κοινοβούλιο με πολύ σκληρά λόγια για το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό κατεστημένο και ειδικότερα το Αγγλοσαξωνικό.
Ο λόγος του τότε είχε θεωρηθεί πρόκληση.
Πριν λίγες μέρες (βλ.ΒΗΜΑ 13/9/2010,Spiegel) ο άνθρωπος είπε ότι η Ελλάδα δύσκολα θα αποφύγει την αναδιάρθρωση, επαναδιαπραγμάτευση (όπως θέλετε ονομάστε το) του χρέους.
«δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να απαλλάξουν τη χώρα οι πιστωτές από ένα μέρος των χρεών της, παρατείνοντας το χρόνο αποπληρωμής, χαρίζοντας τα τοκοχρεωλύσια ή – όπως είναι ο τεχνικός όρος – εφαρμόζοντας ένα ‘haircut’».
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=354120&ct=3&dt=13/09/2010#ixzz111UOyjdr


Προχθές, δημοσιεύματα των Financial Times (στην Γερμανική τους έκδοση)
είπαν πάνω κάτω τα ίδια.

Κάποιες σοβαρές πληροφορίες εδώ στην Ελλάδα προς τα εκεί συγκλίνουν.

Γενικώς, το κλίμα των αναλυτών έχει γυρίσει προς τη πλευρά των απαισιόδοξων.

Προσωπικά, μέχρι σήμερα πίστευα ότι η χώρα θα τα καταφέρει.

Δεν ξέρω αν πιστεύω το ίδιο και σήμερα.
Απλά δεν ξέρω.Δεν θέλω να το πιστέψω.

Περιττό να πω ότι θεωρώ καταστροφικό για τη χώρα και τους πολίτες το σενάριο της επίσημης πτώχευσης.

Δυστυχώς τα πολιτικά κόμματα όλου του φάσματος κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» έχει επανέρθει ..
τα γλειψίματα, οι διορισμοί ανικάνων βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Στις περυσινές εκλογές είχα δώσει περίοδο χάριτος στην κυβέρνηση 200 ημερών.
Η περίοδος πήρε παράταση γιατί η κατάσταση ήταν και εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.
Σε λίγο κλείνουμε ένα χρόνο από τις εκλογές.

Όχι άλλη περίοδος χάριτος !

Αν δεν μπορούν να σώσουν τη χώρα, να πάνε να γαμηθούνε!
Κι αν δεν μπορούν μόνοι τους, θα τους γαμήσει η γενιά των 700 ευρώ ,
να μου το θυμηθείτε.

(Πάλι στο σεξ καταλήξαμε γμτ!.. και είπα να το ξεχάσουμε για λίγο)

41 comments:

Anonymous said...

κακές παρέες κάνετε αγαπητέ
ειδέστε που σας φέρανε
σε πολιτικού περιεχομένου ποστς
αν είναι δυνατόν!
εν πάση περιπτώσει, προσωπικά έκανα ένα haircut μολις χτες..
θα σας δάνειζα τις μπούκλες μου, αλλά το αρνηθήκατε...
* ο, που αναφέρεστε, ήταν στον Πόρο φέτος;;;;;....

takis said...

Η αλήθεια είναι οτι με τις μπούκλες έσφαλα...έπρεπε να είχα δεχθεί..
φαντασθείτε να εμφανιζόμουνα γραφείο με μπούκλες...
το σοκ για τους γλειψιματίες θα ήταν ισχυρό...
ισχυρότερο αν πρόσθετα οτι είναι αποτέλεσμα του χρέους (haircut εννοώ)

Αυτό με τον Πόρο ομολογώ οτι δεν το κατάλαβα ..οχι δεν ήμουνα με τον Γιωργο διακοπες αν υπονοείτε αυτό...

Αλητισσα said...

Τι σχέση έχουνε όλα αυτά με το σεξ δεν καταλαβαίνω..
Μήπως εννοείς ότι μας έχουνε πηδήξει κανονικά;
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συσχετίσω τίποτα δυσάρεστο με το σεξ..
Η αλήθεια είναι ότι ανησυχώ πολύ για τις ενδεχόμενες εξελίξεις καθώς το μέλλον μας είναι πιο αβέβαιο απο ποτέ..
Αυτό όμως που δεν μπορώ να κατλάβω καθόλου είναι για ποιές αμαρτίες απ' όλες πληρώνουμε;
Εχω άδεια σήμερα και ξεκουράζομαι τι ωραίο πράγμα!!!

bar-ufo-s said...

Πριν απ όλα να ρωτήσω αν είχες κάνει γνωστό στη Κυβέρνηση ότι η περίοδος χάριτος που της έδωσε ο Τάκης της μιας ρίζας του takisnolabel ήταν είκοσι μέρες. Λοιπόν, το είχες γνωστοποιήσει; Αν το έκανες και δεν συνετίστηκε τότε παίζει με τη φωτιά γιατί βέβαια αγνοεί τη δυναμική το takisnolabel. Σε παρακαλώ να τους τονίσεις ότι, και με τους μετριοπαθέστερους υπολογισμούς που έχουν γίνει, αν οι συντάκτες και οι σχολιαστές του Blog χύσουν ταυτόχρονα μπορούν να πνίξουν όχι μόνο η κυβέρνηση και το μικρό κι άσημο κρατίδιο που υποτίθεται ότι κυβερνά, αλλά όλη την Ευρώπη τουλάχιστον. Το ίδιο φυσικά, να το τονίσεις κι αυτό, μπορούν να το πετύχουν, κι αν χέσουν όλοι μαζί, ειδικά τώρα που αναγκάζονται να καταναλώνουν περισσότερα πίτουρα.
Αυτό μπορεί να είναι ο πυρήνας του μανιφέστου μας. Eπαναστατικού βεβαίως! Σκεφτείτε μιαν επανάσταση διαρκή, αλλά όχι των φυτών και των λουλουδιών που ονειρευόταν κάποτε ο και με Νόμπελ τιμηθείς, αλλά των ψωλών και των αιδοίων, όπου οι εκατοντάδες χιλιάδες, γιατί όχι και τα εκατομμύρια, των επαναστατημένων δε θα σπάζουν τζαμαρίες κι άλλες τέτοιες ατελέσφορες μαλακίες, δεν θα χαραμίζονται καμακίζοντες εαυτούς και αλλήλους, αλλά όλοι μαζί, ομού κι ομάδι, θα μαλακίζονται, οι άντρες με τις ψωλές τους σηκωμένες σαν τα γιαταγάνια των κλεφτών κι αρματολών των ενδόξων ημερών της ιστορίας του γένους, κι οι γυναίκες, με τα πόδια ορθάνοιχτα και τα αποτριχωμένα πια μουνάκια ( με τα μουνιά είμαστε πάντα τρυφεροί, γι’ αυτό και το υποκοριστικό σε –ακι, ενώ με τις ψωλές είμαστε πάντα προσεκτικοί, γι αυτό αποφεύγουμε το γνωστό σε –άρες, γιατί θα υπάρχουν και όχι ευάριθμοι σύντροφοι που η αναφορά αυτή θα ακούγεται μάλλον ως ειρωνεία, με πιθανή συνέπεια την μείωση της επαναστατικής ορμής) τους να λαμπυρίζουν στον αττικό ουρανό, σαν τις κάνες των πυροβόλων του Ρούπελ, έτοιμες να πυρπολήσουν το μπουρδέλο τη ………. - θου Κύριε φυλακη τω στόματι μου- ώσπου, πράγματι, ένας συγχρονισμένο γιγαντιαίος οργασμός, θα απελευθερώσει – ας γράψει κάποιος ειδικός ποια μονάδα χρησιμοποιούμε για τη μέτρηση της ενέργειας, γιατί δεν εχω ιδέα- μεγατόνους, θα πω για τις ανάγκες της σκέψης μου, ενέργειας, που η βουή της θα μοιάζει με τον απόκοσμο βρυχηθμό, που μόνο τα έγκατα της γης και η κορύφωση της ηδονής μπορούν να γεννήσουν, η δόνηση της, από τους σπασμούς των ηδονιζόμενων κορμιών, θα κάνει τη κλίμακα Ριχτερ να μοιάζει σα το παλιό και ξεπερασμένο ανέκδοτο για τον αλβανό τουρίστα –α ρε κατακαημένοι υπερόπτες, σας βλέπω σύντομα ανεκδοτάκι στην Αλβανία- και η πλημμυρίδα του εκσφεδονιζόμενου σπέρματος θα σαρώνει σαν οργισμένο τσουνάμι όλα τα οικοδομήματα της ανομίας και της λαμογιάς –ε και ότι άλλο βρει στο δρόμο του φυσικά- και τότε θα πάρουν τα όνειρα εκδίκηση, όχι όμως με φυτά και λουλούδια όπως το ήθελε ο ποιητής, αλλά με την πηγή της ζωής, χυμούς υπόξινους και σπέρμα –εντάξει σύντροφοι αποφύγετε σκόρδα και παστουρμάδες- και θα σαρώσει στο διάβα της τούτη την ανέραστη ζωή, θα λαμπικάρει τον κόσμο και θα τον παραδώσει νέο στο μόνο πράγμα που αξίζει, στο γαμήσι, ινα πληρωθεί και το υπό του μεγίστου των προφητών, Πανούση Τζίμη, ρηθέν «γαμάτε γιατί χανόμαστε». Εμπρός λοιπόν ας ξεχυθούμε «σε δρόμους και σε πλατείες με το μόνο πράγμα που μας έχει απομείνει», μιαν απαλάμη φαντασίας σε κάποιο σκοτεινό σημείο του μυαλού, μέχρι να τη καταχωρίσουν κι αυτήν στην κάρτα των συναλλαγών με το κράτος –πάλι πειραματόζωα εμείς, των ευκλεών προγόνων οι πορδές- κι ας σαρώσουμε, με σπέρμα ή με σκατά, ΝΔ παλιά και νέα και αρχαία, ρηχό ΠΑΣΟΚ μαζί με το βαθύ (σιγά να μην υπήρξε ποτέ βαθύ ΠΑΣΟΚ. Το μεγαλύτερο βάθος που κατέκτησαν ήταν ο πάτος απ το κουταλάκι του καφέ), Αλέξανδρους, Αλέκαινες κι Αλέκους και όλους μαζί και χέρι χέρι μαζί με το Καρατζαφέρη βαθειά αφήστε θαμμένους να πνιγούν.
Εμπρός! Σηκώστε ψηλά τα λάβαρα της επανάστασης, ανοίξτε διάπλατα τους κρουνούς της και χύστε ανελέητα παντού!
Ο Τάκης της άλλης ρίζας.

bar-ufo-s said...

ΥΓ: Τάκη της άλλης ρίζας, μπροστάτη της επανάστασης, ιθύνοντα νου της αλλαγής, σε παρακαλώ να είσαι έτοιμος να απαντήσεις σε όσους προοδευτικούς θα θυμηθούν και πάλι τις γνωστές μαλακίες ότι δεν μπορεί να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, ότι δεν μπορεί ο Αλέκος κι ο Αλέξανδρος, οι τιτάνες αυτοί της σύγχρονης αριστερής σκέψης, οι έτη φωτός απέχοντες από το παρόν, γι αυτό και δυσκολεύονται να καταλήξουν σε κάτι ακόμη και με τον εαυτό τους, οι αιωνίως πάσχοντες από λεξιλαγνεία, να συναριθμούνται με το Καρατζαφέρη, ακόμη και με τη ΝΔ, την πάντοτε παλιά κι ουδέποτε νέα και τους άλλους που θα σκίσουν τα ιμάτια τους από την τάχα μου μεροληπτική και αντιδραστική άποψη ότι το βάθος του ΠΑΣΟΚ άγγιξε με τα δυσκολίας τον πάτο του μικρού κουταλιού, όταν στα πλάχνα του μεγάλωσαν και πόνεσαν και μπάζωσαν άνδρες δυσθεώρατου διαμετρήματος που και η αναφορά του ονόματος και μόνο θα αποτελούσε βλασφημία. Δεν θα πω για τους άλλους, τους ΠΑΣΟΚ με άλλο όνομα, τους της μακαρίας ΝΔ, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα υπάρξει κανένας απ΄τους αναγνώστες σου για την οποιαδήποτε αναφορά στους τρισκατάρατους.

takis said...

ΛλΗΤΙΣΣΑ

Νομίζω αν διαβάσεις τα σχόλια του Barufos θα καταλάβεις αμέσως γιατί πράμα μιλάμε τελικά !.....

Αλλοι το λένε πιο επιστημονικά "διαδραστική σχέση πολιτικής και σεξ",
άλλοι το λένε πιο απλά κωλοδάχτυλο...
νομίζω όμως οτι το σχόλιο του "Τάκη της άλλης ρίζας" Barufos δηλ. τα λέει όλα.

takis said...

Barufos

Επειδή το βήμα του Μπλόγκ εδώ είναι πολύ μικρό για τέτοιου μεγέθους σχόλια προτείνω να αποσταλεί σε έγκριτη εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας ώστε να εμβαθύνει η κοινωνία στο πως θα επιλύσει τα χρόνια προβλήματα της.

Η επανάσταση μόλις ξεκίνησε αδέρφια...

κάποιος μου είπε οτι το μουρουνέλαιο βοηθάει...........
με μέτρο όμως , μην αδειάσετε και τα ράφια............

ΥΓ Τελικά επιβεβαιώνεται περίτρανα οτι η ουσία του μπλόγκιν είναι τα σχόλια.
Νάσαι καλά ρε τυχάρπαστε σύντροφε της άλλης ρίζας...εκτός της συγκίνησης , έσκασα στα γέλια...............

takis said...

200 μέρες είχα δώσει οχι 20...
μη μου κλέβεις μηδενικά..
αλλά μάλλον δεν το λάβανε υπόψη...

Anonymous said...

ουάου!
μέσα σε τρεις ώρες πολλαπλασιάστηκαν τα σχόλια

να εξηγήσω αφού κρεμάσω το ποιητικόν μου πίσω απο την πόρτα...
αναφερόμουν σε αυτον τον γερμανό που πίασατε στο ..πληκτρολόγιό σας
μετα τη συνάντηση στον Πόρο, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία των ισχυρών μυαλών του κόσμου του σοσιαλιστικοφανούς (προσωπική εκτίμηση) με τους ανήρηδες όλους πλην ενός του δικού μας, με βερμούδες
παρότι αναγνωρίζω στον καθένα ειλικρινά το δικαίωμα στη ..βερμούδα, μου φάνηκε αστεία η πόζα μετά τη συνάντηση και το περιεχόμενο που είχε
ε.. ρώτησα μηπως ηταν κιαυτός εκεί
αυτά
χαίρετε

Anonymous said...

* το σχόλιο του bar-ufo-s, εξαιρετικό και βαθειά πολιτικό, μόνο που χρειάζεται κατά τη γνώμη μου ένα -και- να πάρει τη θέση ενος -με-
αλλιώς μοιάζει, μου μοιάζει, ένας να μένει με απέξω..

χαιρετώ ξανά

Αλητισσα said...

Επιτέλους βρήκα μια επανάσταση στα μέτρα μου, αν και ομολογουμένως θα προτιμούσα να κάναμε σεξ και να χύνατε έξω..
Τεσπά εγώ είμαι μέσα και αμα είναι να θυσιαστώ κι όλας..
Αμα πεθάνω χαρούμενη δε με νοιάζει..
Ασε που αμα χειροτερέψουν τα πράγματα δε βλέπω κανένα αντρα να μας ξανακάθεται για συνουσία,οπότε μια τέτοιου είδους επανάσταση θα μας βρει όλους ωφελημένους..
Σύντροφοι συγχωρέστε με που δεν είμαι αλτρουίστρια αλλά έχω κι εγω τις αδυναμίες μου!!!

Ασκαρδαμυκτί said...

Καιρός είναι τώρα να μας πεις πως είσαι και "κοψοχέρης" ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ!
Ουε ημίν υποκριταί!
Οι μόνοι που δικαιούνται να ομιλούν είναι όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ! Και όσοι στήριξαν και στηρίζουν την κυβέρνηση!
Εσύ, και οι άλλοι σαν κι εσένα, που εκστασιαζόσασταν με τον "μεγάλο τιμονιέρη Καραμανλή", να πάτε να γαμηθείτε, για να χρησιμοποιήσω μια δική σου έκφραση!
Άνθρωποι-ποντίκια σαν του λόγου σου, που μόνο ψευτοκριτική και πέτρες ξέρουν να ρίχνουν στην κυβέρνηση, δεν μπορούν να ασκήσουν αξιόπιστη κριτική!
Τέλος!

όσο για την "αναδιάρθρωση", η δικιά μου εκτίμηση είναι πως απλά θα έχει τη μορφή της επιμήκυνσης της περιόδου αποπληρωμής...

bar-ufo-s said...

Takis, δεν το πιστεύω! Μα χρησιμοποίησες εσύ μια τέτοιαν ανοίκεια έκφραση "να πάτε να γαμηθείτε", όπως σου αποδίδει το άξιον τέκνο του εν Ελλάδι σοσιαλισμού, που ακούει στην ετικέτα Ασκαρδαμυκτί; Αν το έκανες, που αδυνατώ να το πιστέψω, τότε, ως επιτίμιον της αμαρτίας, σου πρέπει να τραγουδάς μιαν ολόκληρη νύχτα το γνωστό άσμα "θα τον μεθύσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι" και αν, όπως και πάλι το άξιον τέκνον του εν Ελλάδι (όχι δεν πρόκειται για διαφήμιση αλλαντικών της cretafarm) σοσιαλισμού διατείνεται, δεν εκστασιαζόσουν με το μουνί, όπως τόσο συχνά ισχυρίζεσαι αλλά με τον "μεγάλο τιμονιέρη Καραμανλή", τότε θα πρέπει να γράψεις στο blog σου τουλάχιστον εκατό φορές το Μνημόνιο και στη συνέχεια να υποβάλεις αίτηση, νομίμως χαρτοσημασμένη, στον Μεγάλο Ιεροεξεταστή Ασκαρδαμυκτί ή κάποιον ισόθεο αυτού, (μη στεναχωριέσαι, δεν θα δυσκολευτείς να βρεις γιατί, δόξα τω σοσιαλισμέ, αφθονούν)και να προσεύχεσαι παράλληλα, ομνύοντας στο όνομα του περιφερόμενου πρωθυπουργού και στα εν ημίν Χερουβείμ και Σεραφείμ που τον περιβάλλουν όπως τον ουρανό οι νεφέλες, για να σου δοθεί χάρη. Αν, παρ ελπίδα, αυτό δεν καταστεί δυνατό τότε θα πρέπει να μείνεις σιωπηλός μέχρι τις επόμενες εκλογές, στις οποίες, αφού πρώτα στην ερώτηση του ιερουργούντος τα μυστήρια του σοσιαλισμού Ασκαρδαμυκτί ή άλλου ομοίου του 'απετάξατο τον τιμονιέρη" απαντήσεις δημόσια μετά παρρησίας και στεντορεία τη φωνή, "απεταξάμην", θα ψηφίσεις δαγκωτό "ΠΑΣΟΚ" (είναι μια ακόμη κατηγορία του ΠΑΣΟΚ αυτή, όπως το βαθύ, το ρηχό, το ανανεωτικό, το σοσιαλιστικό, το άλλο του Μάνο και του Ανδριανόπουλου και της Δαμανάκη, το εκσυγχρονιστικό και άλλα ων ουκ έστι αριθμός)κι έτσι θα αποκτήσεις και πάλι το δικαίωμα να ομιλείς! Εντάξει παιδί μου takis; Και μέχρι τότε ούτε κιχ! Υποκριτή, ε υποκριτή! Φτου σου!

Ασκαρδαμυκτί said...

Ωχ... πλάκωσαν και τα εξαπτέρυγα του Ρουσσοπουλισμού!

Ασκαρδαμυκτί said...

Τελικά, σ' αυτή την παράταξη φοράει κανένας παντελόνια;
Γιατί όλο για φούστες ακούω!

Και πού ΄σαι Τάκη, κόψε τις μπαρουφιές, και σταμάτα να στέλενεις σχόλια με 10 διαφορετικά ονόμανα και ... ανονόματα!

Μα ποιος είσαι τελικά;
Ο Ζορό-Ψωμιάδης;
Φιλοδοξείς να τους κλέψεις την ενδοπαραταξιάκη δόξα;

takis said...

ASKAR

Την απάντηση την πήρες απο τον Barufos για το ποιός εχει δικαίωμα να ομιλεί.

Δυστυχώς αγαπητέ η περίοδος χάριτος τελείωσε. (Θυμάσαι ελπίζω τις 200+ μέρες..)

Η κατάσταση με τα γλειώδη ανίκανα πασόκια έχει φθάσει στο απροχώρητο.
Ολοι πρσπαθούν να βολευτούν σε θεσούλες (κάποιες είναι μεγάλες καρέκλες των πολλών χιλάδων ευρώ)
γλείφουν οτι μπορείς να φανταστείς
σαν τα ποντίκια εδώ και εκεί.
Λες και αναμένουν ενα τσουνάμι και προσπαθούν να σώσουν τα τομάρια τους.

Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να μαζέψει τα λαμόγια ούτε μπορεί (θέλει?) να μαζέψει τη φοροδιαφυγή
Ούτε να φορολογήσει την εκκλησία...
ούτε.. ούτε.. ούτε.. ούτε.....

αρα, μήπως πρέπει να τα μαζεύουν?

θα μου πείς ποιός θα αναλάβει?

Δεν εχω απάντηση,
αλλά στη "δημοκρατία δεν υπάρχει αδιέξοδο".

ΥΓ Εσυ τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να λες οτι γράφω με διαφορετικά ονόματα.
σαν ποιητής που είσαι θα έπρεπε να ξεχωρίζεις τον ποιητικό λόγο του Barufos απο το δικό μου πεζό γράψιμο.

Ασκαρδαμυκτί said...

Στο ξαναλέω, και φεύγω για καφεδάκι στα Εξάρχεια:
δεν φοράτε παντελόνια, αλλά φουστίτσες!
Οι άντρες αναλαμβάνουν τις ευθύνες και το κόστος των επιλογών τους.
Δεν κρύβονται πίσω απ' τα δήθεν "είμαι ουδέτερος", "είμαι ανεξάρτητος", "είμαι ανένταχτος της Αριστεράς", "δεν έχω πάντηση" και άλλες μαλακιούλες.
Βγαίνουν αντρίκια, ντε κλαρε, και λένε "ναι ρε, είμαι Δεξιός, κι όποιος με γουστάρει"!

Αυτά τα πολιτικά πουστριλίκια τα έχω φάει στη μάπα απ' τα "εσάκια" που κατάγονταν από Δεξιές οικογένειες και, στην ουσία, ήταν και οι ίδιοι Δεξιοί, αλλά επειδή νρέπονταν να το πουν, το έπαιζαν δήθεν "ευρωκομουνιστές" αλλά στην ουσία ήταν αποκλειστικά αντι-ΠΑΣΟΚ όπως απαιτούσε το Δεξιό τους γονίδιο, που ποτέ δεν μπόρεσε να χωνέψει πως βρέθηκε κάποιος άλλος πολιτικός χώρος να τους ξεβολέψει απ' την εξουσία.

Το είσαι "φουστανάκιας κρυφοδεηιός" φαίνεται και απ' την ορολογία που χρησιμοποιείς για το ΠΑΣΟΚ: "ποντίκια", "να παν να γαμηθούν" κλπ. Λέξεις που ποτέ δεν χρησιμοποίησες για τους Δεξιούς.

Η φρασεολογία σου έρχεται κατευθείαν απ' τα αμφιθέτρα της ΔΑΠ! Όπως το 2005 με τον Βουλγαράκη, τότε Υπουργό Πολιτισμού (εδώ γελάνε) που βάραγε το νατούλι κι από κάτε οι ομοϊδεάτες σου κραύγαζαν "γαμιέται η μανούλα του Γιωργάκη"!

Κοίτα, φίλε, εγώ δεν είμαι χθεσινός.
Τις πουστίτσες να τις πουλήσεις στις άλλες πτυχές του εαυτού σου, τις μπαρύφικες κι ανώνυμες...

Anonymous said...

πλάκα έχει βρε!!!
για κάποιον που διατηρεί τόσα μπλογκ και γράφει με τόσα διαφορετικά ύφη.. πλάκα έχει!!!
βρε ΑΣΚΑρ παλληκάρι!! κρίμα τη τήβεννο [έτσι γράφεται αυτό;] που φόρεσες βρε καμάρι μου
κρίμα!
ένας του διαμετρήματός σου θα μπορούσε να βρει πολιτικά επιχειρήματα άσχετα με το πολιτικό ποιόν των συνομιλητών του και το είδος της φορεσιάς τους
δεν είναι μανάρι μου της δικής σου πνευματικής υπόστασης και πολιτικού ήθους αυτά που γράφεις στον τακη τον ένα και τον τακη τον αλλον
ένας αγωνιστής, ντόμπρος [γιατί τι αλλο να σε πω απο το περιεχόμενο των αναρτήσεών σου;] και μέσα σε όλα ανθρωπος, μπορεί να βρεί πολιτικά επιχειρήματα για κάποιον που προπαγανδίζει -με τον τροπο που διαλεξε- το "μαυρίστε τους όλους"
εγώ δεν τα έχω
δεν τα έχω γιατί όντως φορώ φουστάνια, φούστες για την ακρίβεια, κι όντας τίποτε παραπάνω απο μια καθημερινή γυναίκα, δεν μπορώ να αντιληφθώ τίποτε περισσότερο απο τη χρεωκοπία της υπάρχουσας μορφής καπιταλισμού όπου αυτοί που κέρδιζαν τα βρήκαν σκούρα και τρέχουν να προκάνουν [ναι καλό μου! φλωρακογενιά είμαι] να παράγουν νέες αρχές ελέγχου του κέρδους
μήπως να το γυρνάγαμε σε οικονομία βάση των αναγκών κι όχι της κατανάλωσης;;
άιντε
πάω τωρα να ζωγραφίσω
τις κατσαρόλες μου τις επλυνα πριν
τα σέβη μου

bar-ufo-s said...

Κάτι δε μου κοΛλούσε με σένα Τάκη, αλλά δε μπορούσα να προσδιορίσω τι ήταν. Ευτυχώς μου άνοιξε τα μάτια ο επώνυμος αυτός, ο με την ετικέτα "ασκαρδαμυκτί" και, σε παρακαλώ, σε κάποια από τις αγαπησιάρικες επαφές σας, που εσένα μεν σου αρέσουν γιατί είσαι "φουστανάκιας κρυφοδεξιός" ενώ αυτός ο "εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ και δικαιούμαι να μιλώ κι όλοι οι υπόλοιποι να πάτε να γαμηθείτε" απλώς τις ανέχεται, να τον ευχαριστήσεις που μας άνοιξε τα μάτια και αντιληφθήκαμε επιτέλους τα προφανή. Μετά τις αποκαλύψεις του αλλά και την συγκίνηση που μου προκάλεσε η αποκάλυψή του για τα παθήματα από τα "εσάκια" μαζί βέβαια με το διαφαινόμενο απύθμενο βάθος της πολιτικής τους σκέψης, ψήγματα της οποίας μας χαρίζει ο τρισμέγιστος αυτός της πολιτικής κουλτούρας δίνοντας μας την εκτιμησή του για την "αναδιάρθρωση", ΔΗΛΩΝΩ ότι δεν μπορώ να συμπορεύομαι με ένα φουστοπουστίτσα (θα μου συγχωρέσει ελπίζω η ποιητική του υπόσταση την "ποιητική άδεια" σύνθεση των όρων του για λόγους οικονομίας χώρου) κρυφοδεξιό που καμώνεται το "εσάκι" και τριγυρίζει στα αμφιθέατρα του Βουλγαράκη φωνάζοντας γαμιέται η μάνα του Γιωργάκη, ΑΠΟΚΗΡΎΣΣΩ το μήνυμα του μαυρίστε τους όλους που παρασυρμένος από σένα, την την κρυφοδεξιά φουστοπουστίτσα, προπαγάνδισα με το σχόλιο μου και ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ με τον "ένας του διαμετρήματος σου, αγωνιστής, ντόμπρος και μέσα σ όλα άνθρωπος του της anonymous, Ασκαρδαμυκτί. Όλοι μαζί αδέλφια ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο για να έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε και μεις όπως ο εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ και δικαιούμαι να μιλώ οι άλλοι πάτε να γαμηθείτε, αλλά κυρίως γιατί θα βοηθήσουμε τον Ποιητή αυτόν, τον Ασκαρδαμυκτί (ελπίζω η Τέχνη να με συγχωρέσει που δεν έχω υπόψη μου κάποιο ποίημα ή άλλο πόνημά του), ως άλλος Όμηρος, να χαρίσει, στη χωρα και στην τέχνη, ένα νέο μεγάλο έπος, την ΠΑΣΟΚΙΑΔΑ!

Ασκαρδαμυκτί said...

Το καθαρίσαμε το ματσάκι με τον Βόλο κι επιστρέφω για λίγο μέχρι να την ξανακάνω για του λώρα στη Μαβίλη!

Λοιπόν, όσα είπα επιβεβαιώνονται!
Και το ξαναφωνάζω: παντελόνιααααα ρεεεεεε

Αφήστε ρε σεις τα σάπια με το "μαυρίστε τους όλους" και τα ρέστα!
Βγάλτε επιτέλους τον φερετζέ και δείξτε ποιοι είστε;
Ντρέπεστε;
Φοβάστε τις ντομάτες;
Ή είστε τόσο κομπλεξικοί που γουστάρετε να κρίνετε τους πάντες αφ υψηλού κι εσείς να μένετε στο απυρόβλητο!

Ουρτ ρεεεεε

Ασκαρδαμυκτί said...

Ααααα κάτι ξέχασα!

όσοι είναι πουστράκια στα πολιτικά είναι αρχι-πουστράκια και στα ποδοσφαιρικά!

Ξεκινάω μ' ένα παράδειγμα: ο Καραμναλής όσο έβγαινε βουλευτής Σαλονίκης δήλωνε οπαδός του Ηρακλή!

Βέβαιααααα... συμπαθητική ομάδα χωρίς πολλές αντιπάθειες.
Αν δήλωνε ΠΑΟΚτζής θα είχε την αντιπαλότητα των Σκουληκιών. Κι αν δήλωνε Σκουλήκι (όχι πως δεν είναι δηλαδή, αλλά με άλλη έννοια) θα του κρέμαγαν κουδούνια τα μΠΑΟΚια!

Όταν όμως έγινε αρχηγός της ΝουΔου, τα φουστάνια δεν κρύβονταν.
Δήλωσε αμέσως Βάζελος!
Έτσι τον συμβούλευσε ο Λόυλης: στη Σαλονίκης θα το παίζεις Μακεδόνας και στην Αθήνα Βάζελος! Μονά-ζυγά δικά σου.

Έρχομαι τώρα στους φουστανάτους τους Τακο-Μπαρούφους. Ενώ είναι καρα-βάζελοι, το παίζουν (όπως και την πολιτική) "ανεξάρτητοι" και μαυρίστε τους όλους!
Βέβαια, όλως "τυχαίως", δεν βρίζουν όλες τις ομάδες, αλλά μονίμως την εξής μία: τον Ολυμπιακό!
Στο όνομα πάντα της "ανεξαρτησίας" τους!

Το είπαμε: σε ένα "φουστανάκιας" - σε όλα "φουστανάκιας"!

Επίσης, άλλο δείγμα των "φουστανάκηδων" είναι να "φωνάζουν" άλλους να καθαρίζουν για πάρτη τους.

Κι όταν δεν βρίσκουν άλλους, φωνάζουν τον εαυτό τους με άλλο όνομα!

Πάω τώρα να βρέξω το λαρυγγάκι μου!

Θα βγω με φίλους που είναι Δεξιοί και Βάζελοι, αλλά φοράν παντελόνια και το λένε δημόσια.
Είναι μάγκες, λεβέντες και καραμπουζουκλήδες!

Καμιά σχέση με "φουστανάκηδες" που μαθήτευσαν στη μεγάλη πουστροσχολή του "εσ"...

Αλητισσα said...

βρε δεν αφήνετε τις μαλακίες;
Μια επανάσταση πήγαμε να κάνουμε και την έχετε κάνει σκατά..
Αυτό θέλουν και οι έχοντες την εξουσία, να είμαστε αντίπαλοι κι όχι φίλοι..!
Καλή κυριακή!!

Ασκαρδαμυκτί said...

Ρε συ Αλητούλα, μην τα παίρνεις σοβαρά αυτά που λέμε εδώ μέσα!
Απλά, δεν μπορούμε πλέον να εξουσιάσουμε τις γυναίκες και εκτονωνόμαστε με τις ανωτέρω μαλακίες!
Κλασικά πρέγματα και καθόλου περίεργα...

takis said...

ΑΣΚΑΡ

Θα αγνοήσω όλο το υβρεολόγιο σου και επανέρχομαι με μία μόνο ερώτηση.

Είναι αλήθεια ή οχι η επέλαση ανίκανων Πασόκων για βόλεμα σε θέσεις στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ?

Η κατάσταση θυμίζει μέρες Ανδρέα Παπανδρέου οταν κυβερνούσε η Λιάνη και οι αστρολόγοι..
Νομίζω οτι η κατάσταση εχει ξεφύγει απο τον πρωθυπουργό.

Μακάρι να διαψευστώ γιατί αλλιώς ο πρωθπουργός θα αποδειχθεί "Γιωργάκης" με ανυπολόγιστες δυσάρεστες συνέπειες για αυτή την έρμη χωρα και τους πολίτες της.

Φυσικά δεν θα σχολιάσω περί Εσ φούστες και πουστράκια...
εξάλλου τα είπαν ήδη καλά Barufos και ΑΝΩΝΥΜΗ

Εσύ πάγαινε να βγείς με τους παντελονάτους δεξιούς άνδρες και εγω πάω να δοκιμάσω μια καινούργια φουστίτσα που αγόρασα χθες...
ροζ με μαύρα πουά..
μούρλια....
θα τρελλαθούν όλοι οι παντελονάτοι άνδρες αύριο στο γραφείο..

Ασκαρδαμυκτί said...

ελπίζω να τη συνδιάσεις και με την αντίστοιχη τσαντούλα, έτσι;

Ασκαρδαμυκτί said...

και κόψε τις ηθικολογίες και τα μαθήματα καθωσπρεπισμού!
Το "να πάτε να γαμηθείτε" εσύ το έγραψες!
Και μάλιστα χωρίς να σου βαράει το νταούλι ο Βουλγαράκης...

takis said...

ASKAR

Ναι αγαπητέ, αν δεν μπορούν να σώσουν τη χώρα να αδειάσουν τη γωνιά....
το γαμήσι σε πείραξε τώρα ?
το κωλοδάχτυλο χωρίς αντίκρυσμα στους μισθωτούς και συνταξιούχους δεν σε πειράζει?

ΥΓ Ενα χρόνο τώρα πολλές εφορίες μένουν χωρίς προϊσταμένους ,
ετσι γράφει το ΒΗΜΑ του σαββάτου...
δεν τα λέω εγω.
ανικανότητα μιλάμε..
καταλαβαίνεις?

Ασκαρδαμυκτί said...

ο γιατρός είπε να σου λέμε "ναι"!

takis said...

ASKAR

Καλύτερα ετσι,
πλησίαζεις το πρότυπο άνδρα (παντελόνι με στριγκάκι απο μέσα..)που έχεις στο μυαλό σου...

εχε χάρη που βράζουμε στο ίδιο καζάνι...
ή, νομίζω τουλάχιστον.

Zaphod said...

Xμφφφφφ

Το haurcut δεν ειναι ακριβως πτωχευση. Αν γινει σωστα (λεμε τωρα) μπορει να κανει και τον σκυλο χορτατο και την πιτα σωστη.

Στα περι του σεξ συμφωνουμε απολυτως!

Αλητισσα said...

Ετσι που φαγώνεστε μου ανεβάζετε τη λίμπιντο και θα καταλήξω να τρέχω στις οικοδομές ή να κάνω ωτοστοπ στην εθνική..
Σιγά μην κάνουμε επανάσταση για τα μπάζα είμαστε!!
Διαίρει και βασίλευε..

takis said...

Τρελλαίνομαι για γυναίκες με ανεβασμένο λίμπιντο!...
ειδικά τις αυτοαποκαλούμενες αλήτισσες..

πάω να ανεβάσω τα πανιά στο ιστιοπλοϊκό...

Αλητισσα said...

Έρχεσαι;
Ξέρεις πόσες ώρες θέλει ένα ιστιοπλοικό να ερθει Κρήτη;

pretending said...

Τακουλη ειχα την εντυπωση πως εισαι βουνισιος...
μου προεκυψες και θαλασσινος τωρα?
οπου φυσαει ο ανεμος δλδ?

takis said...

PRETENDING

Η διαφορά είναι οτι υπάρχει άπνοια......

------ said...

ωραιο Τακούλη..........το διαβαζω απόψε εδώ :
http://www.ustream.tv/channel/katw-apo-to-kioski

φιλια σε όλους πλην του παλιοΑσκαρούλη

Ασκαρδαμυκτί said...

Ο.Φ.Α. ο Τακούλης Κολλητούλα!
Γι' αυτό και τον συμπαθεί η Αλητούλα, γνωστή οπαδός του ΟΦΗ!
(εγώ είμαι με το Εργοτελάκι!)

Νανούλα, να διβάσεις και τα σχόλια σε παρακαλώ!

Αλητισσα said...

Τι είναι το Ο.Φ.Α βρε Ασκάρ;

takis said...

NANA

Αυτό που πρέπει να διαβαστεί είναι το φοβερό σχόλιο του BARUFOS...
Ισως όμως επέμβει εισαγγελέας !!

Αχα χα χα....ξέρει κάποιος γιατί γελάω !!.......................

Ασκαρδαμυκτί said...

Τάκης= Όπου Φυσάει (ο) Άνεμος!

Ασκαρδαμυκτί said...

Ακόμα δεν βρήκαν εκεί στο ΠΑΣΟΚ λαμόγια για να τα κάνουν προϊσταμένους στις ΔΟΥ;